Babysitting job in San Francisco: Nina

Nina

Babysitting job in San Francisco: Nina

Nina

Hourly rate
$10.00/hr

Automatic translations may not be completely accurate.

Smo (kmalu) 5-članska slovenska družina (+ manjši kuža) in živimo v Silicijevi dolini v bližini San Francisca v Kaliforniji. Iščemo varuško oz. au-pair za pomoč pri varstvu otrok in lažjih gospodinjskih opravilih (cca 40 ur/teden). Otroka sta stara 2 in 4 leta, kmalu pa se nam pridruži še novorojenček. Začetek dela čim prej oz. tekom poletja 2024. Iščemo osebo z vozniškim izpitom. Predhodne izkušnje..

Smo (kmalu) 5-članska slovenska družina (+ manjši kuža) in živimo v Silicijevi dolini v bližini San Francisca v Kaliforniji. Iščemo varuško oz. au-pair za pomoč pri varstvu otrok in lažjih gospodinjskih opravilih (cca 40 ur/teden). Otroka sta stara 2 in 4 leta, kmalu pa se nam pridruži še novorojenček. Začetek dela čim prej oz. tekom poletja 2024. Iščemo osebo z vozniškim izpitom. Predhodne izkušnje z varstvom otrok so obvezne. Varuško iščemo za predvidoma 9-12 mesecev. V naši družini iščemo ljubečo in energično varuško, ki bi se pridružila našemu domu in postal del naše majhne ekipe. Verjamemo, da je vsak, ki vstopi v naše življenje, pomemben in ga je treba ceniti. Zato si prizadevamo ustvariti toplo, vabljivo in podporno okolje, kjer se bo vsak počutil dobrodošlega in cenjenega. Naša otroka, ki sta radovedna in vesela, se že veselita nove prijateljice, ki bo z njima delila igre, smeh in nova doživetja. Zavezani smo k temu, da varuška pri nas ne bo le delala, ampak bo del naše družinske zgodbe, kjer bodo ustvarjeni lepi spomini, izkušnje in trajne vezi. Naš dom je poln ljubezni, smeha in razumevanja, in komaj čakamo, da to delimo tudi s teboj. Nudimo: - namestitev v lastni sobi s privatno kopalnico v prostorni družinski hiši z vrtom in bazenom, - vso prehrano, - mesečno plačo (800 usd) plus bonus, - zdravstveno zavarovanje, - letalski prevoz, - pridobitev ustrezne vize za bivanje.

Characteristics of the children
  • Curious
  • Creative
  • Independent

Number of children
3
Age of children
  • Baby
  • Toddler
  • Preschooler

For your own safety and protection, only communicate and get paid through Babysits. Never share personal information like ID documents and bank details with someone you have never met. Learn more

When we need a babysitter

Mo Tu We Th Fr Sa Su
Morning
Afternoon
Evening
Night
Updated: March 11, 2024

About our family

Type of babysitter needed
  • Babysitter
Preferred babysitting location
At the family
Languages we speak
  • Slovenian
Favorited
2 times


0 Reviews

We're sorry, we are currently unable to handle your request. Please try again later or feel free to contact us if the problem persists.

When you have contacted this member, here’s where your review will show up.


0 References

We're sorry, we are currently unable to handle your request. Please try again later or feel free to contact us if the problem persists.

When you have received a reference invite from the member, here's where your reference will show up.


Loading...

Nina provided

Email address
Phone number
▒▒▒▒▒▒▒▒ 81
Google account

Activities

Member since
May 2023
Last activity
Answered messages
-
Average response time
-
Bookings
0
Repeat bookings
0

Share this profile


Discover other options in and around San Francisco


Sign up for free
Babysitting job in San Francisco: Nina
Hourly rate
$10.00/hr

Welcome to Babysits

Log in or sign up